Наша вытворчасць

ААТ «Пружанскі малочны камбінат» - гэта своечасовае высокатэхнічных прадпрыемства, абсталяванае найноўшым аўтаматызаваным абсталяваннем, высокакваліфікаванымі спецыялістамі, са сваімі традыцыямі і высокай культурай вытворчасці. Гэта своечасовае высокатэхнічных прадпрыемства, абсталяванае найноўшым аўтаматызаваным абсталяваннем, высокакваліфікаванымі спецыялістамі, са сваімі традыцыямі і высокай культурай вытворчасці.

Высокатэхнічных прадпрыемства, абсталяванае найноўшым аўтаматызаваным абсталяваннем, высокакваліфікаванымі спецыялістамі, са сваімі традыцыямі і высокай культурай вытворчасці. Гэта своечасовае высокатэхнічных прадпрыемства, абсталяванае найноўшым аўтаматызаваным абсталяваннем, высокакваліфікаванымі спецыялістамі, са сваімі традыцыямі і высокай культурай вытворчасці.

Наша гісторыя

Утварэнне Раймаслапрама

1939

Раймаслопром скасавалі, завод стаў самастойнай адзінкай

1951

Пачалося будаўніцтва новага завода (пабудаваны вытворчы корпус)

1954

Агульная рэканструкцыя завода, пабудаваны сыраробны цэх магутнасцю 10 т малака за змену

1965
1967

Завяршылася будаўніцтва ўчастка па вытворчасці сухога абястлушчанага малака

1986

Прадпрыемства ператворанае ў ААТ «Пружанскі малочны камбінат»

1998

Завершана будаўніцтва цэха натуральнамалочнай прадукцыі

2003

Мадэрнізацыя вытворчасці паўцвёрдых сычужных сыроў

2009
2010

Уведзена ў эксплуатацыю лінія па тэхналагічнай падрыхтоўцы натуральнай малочнай сыроваткі перад наступнай падачай на распыляльнай сушку

2011

Мадэрнізацыя ўчастка вытворчасці масла

2013

Уведзены ў эксплуатацыю комплекс ачышчальных збудаванняў

2017

Рэканструкцыя цэха па выпуску сухіх малочных прадуктаў

2018

Мадэрнізацыя участкаў сыраробнага цэха

2019

Будаўніцтва і ўвод у эксплуатацыю будынка цэха сухога абястлушчанага малака. Тэхнічная мадэрнізацыя камер сыраробнага цэха

2020

Наша история

Образование Раймаслопрома

1939

Раймаслопром упразднили, завод стал самостоятельной единицей

1951

Начато строительство нового завода (построен производственный корпус)

1954

Общая реконструкция завода, построен сыродельный цех мощностью 10 т молока в смену

1965
1967

Завершилось строительство участка по производству сухого обезжиренного молока

1986

Предприятие преобразовано в ОАО «Пружанский молочный комбинат»

1998

Завершено строительство цеха цельномолочной продукции

2003

Модернизация производства полутвердых сычужных сыров

2009
2010

Введена в эксплуатацию линия по технологической подготовке натуральной молочной сыворотки перед последующей подачей на распылительную сушку

2011

Модернизация участка производства масла

2013

Введен в эксплуатацию комплекс очистных сооружений

2017

Реконструкция цеха по выпуску сухих молочных продуктов

2018

Модернизация участков сыродельного цеха

2019

Строительство и ввод в эксплуатацию здания цеха сухого обезжиренного молока. Техническая модернизация камер сыродельного цеха

2020

Наша прадукцыя

Сыр
Масла
Малако абястлушчанае сухое
Сыроватка
Тварог
Сыр

Пармезан Old ультра

Гандлёвая марка: «Шчодрыя Пружаны»

Масавая доля тлушчу ў сухім рэчыве: 45%

Маса, гр: 200

Тэрмін захоўвання, сутак: 180 сутак

Колькасць у пакаванні: 12

Тэмпература захоўвання: ад 0 °С да 6 °С

Сыр

Армэль з пажытнікам

Гандлёвая марка: «Шчодрыя Пружаны»

Масавая доля тлушчу ў сухім рэчыве: 50%

Маса, гр: 200

Тэрмін захоўвання, сутак: 180 сутак

Колькасць у пакаванні: 12

Тэмпература захоўвання: ад 0 °С да 6 °С

Сыр

Аліса з густам топленага малака

Гандлёвая марка: «Шчодрыя Пружаны»

Масавая доля тлушчу ў сухім рэчыве: 50%

Маса, гр: 200

Тэрмін захоўвання, сутак: 180 сутак

Колькасць у пакаванні: 12

Тэмпература захоўвання: ад 0 °С да 4 °С

Сыр

Расійскі класік

Гандлёвая марка: «Шчодрыя Пружаны»

Масавая доля тлушчу ў сухім рэчыве: 50%

Маса, гр: 200

Тэрмін захоўвання, сутак: 180 сутак

Колькасць у пакаванні: 12

Тэмпература захоўвання: ад 0 °С да 6 °С

Сыр

Сметанковы

Торговая марка: «Щедрые Пружаны»

Массовая доля жира в сухом веществе: 50%

Масса, гр: 200

Срок хранения, суток: 180 суток  

Количество в упаковке: 12

Температура хранения: от 0°С до 6°С

Сыр

Цільзітэр

Гандлёвая марка: «Шчодрыя Пружаны»

Масавая доля тлушчу ў сухім рэчыве: 50%

Маса, гр: 200

Тэрмін захоўвання, сутак: 180 сутак

Колькасць у пакаванні: 14

Тэмпература захоўвання: ад 0 °С да 4 °С

Сыр

Галандскі прэміум

Гандлёвая марка: «Шчодрыя Пружаны»

Масавая доля тлушчу ў сухім рэчыве: 50%

Маса, гр: 200

Тэрмін захоўвання, сутак: 180 сутак

Колькасць у пакаванні: 12

Тэмпература захоўвання: ад 0 °С да 4 °С

Сыр

Пружанскі

Гандлёвая марка: «Шчодрыя Пружаны»

Масавая доля тлушчу ў сухім рэчыве: 50%

Маса, гр: 200

Тэрмін захоўвання, сутак: 180 сутак

Колькасць у пакаванні: 14

Тэмпература захоўвання: ад 0 °С да 4 °С

Сыр

Чэстэртан з гарошынамі духмянага перцу

Гандлёвая марка: «Шчодрыя Пружаны»

Масавая доля тлушчу ў сухім рэчыве: 50%

Маса, гр: 200

Тэрмін захоўвання, сутак: 180 сутак

Колькасць у пакаванні: 12

Тэмпература захоўвання: ад 0 °С да 6 °С

Сыр

Тыквін з гарбузовымі семечкамі

Гандлёвая марка: «Шчодрыя Пружаны»

Масавая доля тлушчу ў сухім рэчыве: 50%

Маса, гр: 200

Тэрмін захоўвання, сутак: 180 сутак

Колькасць у пакаванні: 12

Тэмпература захоўвання: ад 0 °С да 6 °С

Сыр

Армэль з пажытнікам

Гандлёвая марка: «Шчодрыя Пружаны»

Маса, кг: 8-9

Тэрмін захоўвання: 230

Колькасць ва ўпакоўцы: 2 цыліндры

Тэмпература захоўвання прадукту: ад 0°C да +6°C

Сыр

Расійскі класік

Гандлёвая марка: «Шчодрыя Пружаны»

Маса, кг: 8-9

Тэрмін захоўвання: 240

Колькасць ва ўпакоўцы: 2 цыліндры

Тэмпература захоўвання прадукту: ад 0°C да +4°C

Сыр

Галандскі прэміум

Торговая марка: «Щедрые Пружаны»

Маса, кг: 8-9

Срок хранения, дней: 210

Температура хранения: от 0°C до +4°C

Сыр

Пружанскі

Гандлёвая марка: «Шчодрыя Пружаны»

Маса, кг: 8-9

Тэрмін захоўвання: 210

Колькасць ва ўпакоўцы: 2 цыліндры

Тэмпература захоўвання прадукту: ад 0°C да +4°C

Сыр

Цільзітэр

Гандлёвая марка: «Шчодрыя Пружаны»

Маса, кг: 8-9

Тэрмін захоўвання: 210

Колькасць ва ўпакоўцы: 2 цыліндры

Тэмпература захоўвання прадукту: ад 0°C да +4°C

Сыр

Сметанковы сыр

Гандлёвая марка: «Шчодрыя Пружаны»

Маса, кг: 8-9

Тэрмін захоўвання: 210

Колькасць ва ўпакоўцы: 2 цыліндры

Тэмпература захоўвання прадукту: ад 0°C да +4°C

Сыр

Сметанковы

Гандлёвая марка: «Шчодрыя Пружаны»

Маса, кг: 8-9

Тэрмін захоўвання: 210

Колькасць ва ўпакоўцы: 2 цыліндры

Тэмпература захоўвання прадукту: ад 0°C да +4°C

Сыр

Аліса са смакам адтопленага малака

Гандлёвая марка: «Шчодрыя Пружаны»

Маса, кг: 8-9

Тэрмін захоўвання: 230

Колькасць ва ўпакоўцы: 2 цыліндры

Тэмпература захоўвання прадукту: ад 0°C да +4°C

Масла

Масла салодкасметанковае несалёнае 82.5% 200гр

Гандлёвая марка: «Шчодрыя Пружаны»

Маса, г: 180

Тэрмін захоўвання: 90 сутак ((4±2)°С) і 120 сутак (-18°С да -13°С)

Колькасць ва ўпакоўцы: 50 шт

Масла

Масла шакаладнае 62% 200гр

Гандлёвая марка: «Шчодрыя Пружаны»

Маса, г: 180

Тэрмін захоўвання: 120 сутак (-(16±2)°С) і 120 сутак ((3±2)°С)

Колькасць ва ўпакоўцы: 50 шт

Масла

Масла салодкасметанковае несалёнае 72.6%; вагавое 20 кг

Гандлёвая марка: «Шчодрыя Пружаны»

Маса, кг: 20

 

Масла

Масла салодкасметанковае несалёнае 72.5%; вагавое 20кг

Гандлёвая марка: «Шчодрыя Пружаны»

Маса, кг: 20

Тэрмін захоўвання: 90 дзён (4 ± 2 °С) і 15 месяцаў (-18 °С да -13 °С)

 

Масла

Масла салодкасметанковае несалёнае 82.5%; вагавое 20кг

Гандлёвая марка: «Шчодрыя Пружаны»

Маса, кг: 20

 

Масла

Масла салодкасметанковае «Сялянскае» несалёнае 72.5%

Гандлёвая марка: «Шчодрыя Пружаны»

Маса, г: 180

Тэрмін захоўвання: 90 сутак ((4±2)°С) і 120 сутак (-18°С да -13°С)

Колькасць ва ўпакоўцы: 50 шт

Малако

Малако абястлушчанае сухое

Гандлёвая марка: «Шчодрыя Пружаны»

Маса, кг: 20

Тэрмін захоўвання: 24 мес

Тэмпература захоўвання прадукту: ад 0°С да 20°С

Адносная вільготнасць: Не больш за 85%

Сыроватка

Сыроватка малочная падсырная сухая

Гандлёвая марка: «Шчодрыя Пружаны»

Маса, кг: 25

Тэрмін захоўвання: 24 мес

Тэмпература захоўвання прадукту: ад 0°С да 20°С

Адносная вільготнасць: Не больш за 85%

Тварог

Тварог “сталовы” абястлушчаны

Гандлёвая марка: «Шчодрыя Пружаны»

Маса, кг: 0.40

Тэрмін захоўвання: 8 сутак

Колькасць ва ўпакоўцы: 25

Тэмпература захоўвання прадукту: ад 2°С да 6°С

Тварог

Біятварог “Пружанскі” 3%

Гандлёвая марка: «Шчодрыя Пружаны»

Маса, кг: 0.40

Тэрмін захоўвання: 9 сутак

Колькасць ва ўпакоўцы: 25

Тэмпература захоўвання прадукту: ад 2°С да 6°С

Тварог

Тварог масавай доляй тлушчу 5%

Гандлёвая марка: «Шчодрыя Пружаны»

Маса, кг: 0.40

Тэрмін захоўвання: 8 сутак

Колькасць ва ўпакоўцы: 12

Тэмпература захоўвання прадукту: ад 2°С да 6°С

Наша прадукцыя